Obchodné priestory

Dobre viditeľný obchodný priestor s priamym vstupom zvonku a s 2 garážovými miestami sa nachádza na prízemí novostavby polyfunkčného domu stojaceho v bezprostrednej blízkosti stanice metra linky B Invalidovňa. Obľúbená štvrť Karlin ponúka perfektné spojenie s centrom a plnohodnotnú infraštruktúru.

Východne orientovaný priestor, vhodný napríklad na predajňu, beauty salón alebo kaderníctvo, je rozdelený na veľkú plochu predajne/prevádzky a na vedľajší sklad s prípojkou na kuchynku. Prístup do prevádzky je priamo z nádvoria domu, vstup na spoločné sociálne zariadenie je mimo obchodných priestorov.

Vybavenie zahŕňa mramorovú dlažbu, osvetlenie, napojenie domáceho telefónu na garáže, vlastnú poštovú schránku v budove, prípravu na vzduchotechniku ​​a na klimatizáciu. Súčasťou kúpnej ceny sú 2 parkovacie státia v podzemnej garáži domu.

Komerčný priestor má výhodnú polohu len 3 minúty chôdze od stanice metra a električky Invalidovna, v susedstve veľkého hotela, moderného kancelárskeho komplexu, obytných domov, športovísk a neďaleko parku. Miesto je ľahko prístupné nielen MHD a autom, ale aj na bicykli vďaka pohodlnej cykloceste po Rohanskom ostrove.

Celková plocha 90,3 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    34806
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    90 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.